SITEMAP

Emballagegruppen A/S er en ny virksomhed, men med over 100 års erfaring som emballagevirksomhed og som offset trykkeri. Virksomheden blev etableret 1. juli 2013 ved en sammenlægning af Mammens Emballage A/S, Schweitzer A/S og Højrup Æskefabrik A/S, og flyttede i 2014 til nye lokaler på 12.000 m2 i Vejle.

Den samlede viden og knowhow fra de tre virksomheder, samt nye investeringer i en effektiv og innovativ maskinpark, herunder digital produktion, har gjort Emballagegruppen til en af de mest kompetente og alsidige emballagevirksomheder i Nordeuropa. Emballagegruppen er specialiseret inden for bl.a. industriemballage, pharma, food samt bakker til frugt og grønt. Vi har som de eneste i Nordeuropa inline cold foil anlæg til produktion af Premium emballage.

Vision:

Vi skal levere kvalitetsemballage og trykkeriløsninger hurtigere og mere fleksibelt end konkurrenterne, og vi skal være en innovativ partner for vore kunder.

Mission:

Emballagegruppen A/S vil være den foretrukne leverandør af kartonnage og tryksager i Nordeuropa.

 

DanLabels

Udover de nævnte emballagevirksomheder, indgår etiketvirksomheden Dan Labels A/S også i Emballage divisionen under Good Food Group A/S. Dan Labels blev etableret i 1987 og har siden været i konstant vækst.

Dan Labels har opbygget stor ekspertise inden for sit felt, og trods en kraftig vækst har virksomheden formået at fastholde de to hovedkriterier for succes: Fleksibilitet og hurtig levering. Virksomheden ser en særlig udfordring i at løse komplicerede trykopgaver i topkvalitet.

Produktionen foregår på avancerede flexo trykmaskiner. Det oprindelige idégrundlag var at fremstille etiketter til selskaberne i Good Food koncernen, men i dag afsættes 2/3 af produktionen til kunder uden for koncernen.

Samlet set vil emballagedivisionen komme til at beskæftige over 120 personer, og en omsætning på godt kr. 200 millioner.