SITEMAP

Emballagegruppen A/S er en ny virksomhed, men med over 100 års erfaring som emballagevirksomhed og som offset trykkeri. Virksomheden blev etableret 1. juli 2013 ved en sammenlægning af Mammens Emballage A/S, Schweitzer A/S og Højrup Æskefabrik A/S, og flyttede i 2014 til nye lokaler på 12.000 m2 i Vejle.

Den samlede viden og knowhow fra de tre virksomheder, samt nye investeringer i en effektiv og innovativ maskinpark, herunder digital produktion, har gjort Emballagegruppen til en af de mest kompetente og alsidige emballagevirksomheder i Nordeuropa. Emballagegruppen er specialiseret inden for bl.a. industriemballage, pharma, food samt bakker til frugt og grønt. Vi har som de eneste i Nordeuropa inline cold foil anlæg til produktion af Premium emballage.

Schweitzer er en del af Emballagegruppen, og er et af Danmarks største arktrykkerier, med bl.a. inhouse bogbinderi og digital afdeling med laserstans.

Vision:

Vi skal levere kvalitetsemballage og trykkeriløsninger hurtigere og mere fleksibelt end konkurrenterne, og vi skal være en innovativ partner for vore kunder.

Mission:

Emballagegruppen A/S vil være den foretrukne leverandør af kartonnage og tryksager i Nordeuropa.

 

DanLabels

Udover de nævnte emballagevirksomheder, indgår etiketvirksomheden Dan Labels A/S også i Emballage divisionen under Good Food Group A/S. Dan Labels blev etableret i 1987 og har siden været i konstant vækst.

Dan Labels har opbygget stor ekspertise inden for sit felt, og trods en kraftig vækst har virksomheden formået at fastholde de to hovedkriterier for succes: Fleksibilitet og hurtig levering. Virksomheden ser en særlig udfordring i at løse komplicerede trykopgaver i topkvalitet.

Produktionen foregår på avancerede flexo trykmaskiner. Det oprindelige idégrundlag var at fremstille etiketter til selskaberne i Good Food koncernen, men i dag afsættes 2/3 af produktionen til kunder uden for koncernen.

Samlet set vil emballagedivisionen komme til at beskæftige over 120 personer, og en omsætning på godt kr. 200 millioner.

 

Good Food Group

Selskaberne i Good Food Group koncernen producerer et bredt sortiment af kvalitets fødevarer, som markedsføres både under egne brands og som private labels.

Good Food Group koncernen er repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Storbritannien, Tyskland, USA og Indien og beskæftiger ca. 750 medarbejdere.